lapisan kemul online
SSPC
India
lapisan kemul online
Frosio
Sak ndonya
lapisan kemul online
certified
ISO 9001: 2015

Coatings Online

Portal COATING ONLINE yaiku platform Pelatihan lan Sertifikasi sing kuat lan berpengetahuan kanggo Inspektur Coating lan Inspektur Lukisan sing dadi bagean saka COATING HTS. Iki urusan karo Perawatan Lumahing sing ana gandhengane karo Coating Industrial, Aplikasi lapisan, Inspeksi Lukisan, lan metodologi Tes

Modul Pelatih Coating Inspektur wis digawe dening Pakar Pelapis Industri Spesialis lan Spesialis. Ing spesialis lapisan latar mburi saka Oli, Gas, Petrochemical, Marine, Shipbuilding, Heavy Industries. Akeh siswa sing makarya ing Onshore, Offshore, Pipeline, Process Industries entuk bathi saka program E-learning iki. Sajrone wektu sing cedhak, kita arep ngenalake pirang-pirang kursus sing ana gandhengane karo perdagangan liyane kayata las, Insulasi, Fireproofing, Hot Dip Galvanizing, Spray Thermal, Refractories lan manajemen, lsp

Coatings Online

Kemajuan Karir Inspektur

Sawise ngrampungake kursus online, sarjana bisa digunakake ing ngisor iki: -

Inspektur lapisan

Inspektur Lukisan

Pengawas Anticorrosion

Engineer Kontrol Korosi

Superintendent

Manager

Inspektur QC / QA

Spesialis Pelindhung Protective

Pakar Analisis Gagal Lukisan

Takon Saiki

Keuntungan Latihan Pelapis Online

Keuntungan ing ngisor iki rinci babagan Latihan Inspektur Pelapis Online

Aksesibilitas

Mode e-learning / Online nambah aksesibilitas peserta 24 X 7 & 365 dina. Dheweke bisa nggunakake latihan online iki ing wektu kerja / omah / santai / preinan kanthi gampang diakses.

ekonomi

Mode online nyuda biaya visa / flight / boarding & penginapan yen dibandhingake karo mode Onsite. Kajaba iku, ora ana papan kerja lan kelangan bayaran mengko bisa dihindari.

Akses gampang

Sampeyan bakal navigasi slide / diskusi / obrolan langsung / video langsung / Kuis / tugas tanpa navigasi utawa rampung kanthi wajib. Sampeyan bakal nglumpati / mungkasi / mbalikke / nggawe maneh sesi apa wae kapan wae tanpa watesan

Kelingan Kursus

Slide / konten kursus bakal dianut nganggo presentasi audio kanggo nambah memori siswa. Sing bakal dielingi sajrone fase kursus online.

Certification

Kabeh kursus nggawa tugas lan kuis sing relevan kanggo nambah pengetahuan siswa. Pambiji kanthi periodik bakal mbantu siswa supaya ngrampungake kursus pungkasan.

ekonomi

Isi latihan Online kita selaras karo kurikulum Inspektur Internasional. Pengetahuan Latihan Online bakal migunani kanggo mbusak kabeh ujian sertifikasi Internasional.

Fees Kursus Paling Sithik

Wiwit 2014, motto HTS COATING yaiku ngirim pendhidhikan berkualitas ing segmen Inspeksi Pelapisan Industri lan segmen Aplikasi. Mula biaya Kursus lan Ujian mesthi kompetitif lan murah dibandhingake karo panyedhiya pelatihan sing ana.

Kelingan Kursus

Ahli HTS COATINGS minangka pionir ing segmen Aplikasi lan Inspeksi Aplikasi Pelapisan Industri. Mangkono, kabeh kursus lan konten ngirimake versi teknologi lapisan sing anyar lan saiki.

Kauntungan Coatings Online karo HTS COATING

Akeh siswa sing ora kepenak suwe suwe nalika melu kursus Latihan Inspektur Internasional. Panyedhiya Sertifikasi Internasional kaya FROSIO / SSPC / Nasi / BGAS / ICORR nyedhiyakake macem-macem level sertifikasi. Amarga suwene kursus Internasional, Siswa mbutuhake kelas persiapan tambahan. Dadi, dheweke nuntut ing saben program pelatihan lan sertifikasi. (Pelatihan Inspektur Pelapis / Inspektur Pelapisan Frosio / Inspektur SSPC / Sertifikasi Frosio / Inspektur Lukisan)

Kanggo ngatasi latihan jangka pendek, Coatings Online ngrancang situs web iki kanggo macem-macem kursus persiapan COATING HTS kanthi lengkap. Platform E-learning iki kanthi tliti ngrancang saben bab supaya gampang dingerteni siswa babagan teknologi inspeksi lapisan. Saiki, kita wis nambahake program persiapan sing gegandhengan karo SSPC lan FROSIO. Ora suwe, kita bakal nambah program liyane sing cocog karo pilihan siswa.

KOMUNITAS ONLINE lan HTS COATINGS, muga-muga kabeh siswa kanggo kemajuan karir sing luwih apik ing Industri Minyak, Gas, Petrokimia, lan Heavy Industries.

PENCAPORAN KURSUS ONLINE
0
IKUTAN ASING
0
KELAS KELENGKAPAN
0
PELAJAR GAMPANG
0
GURU CERTIFI
Artikel anyar

Sawise ngrampungake kursus online, sarjana bisa digunakake ing ngisor iki: -

Lukisan, Pelapisan, Perlindhungan Korosi
blog

BEDHARGA ANTARA PESENAN & KOMUNITAS

Nglindhungi integritas proteksi minangka kesulitan sing wis kabukten dening para Insinyur, Inspektur, lan Manajer ing Oli, Gas, Petrochemical, lan Industri sekutu liyane. Nganalisis kinerja protèktif, nambah fisik

Read More »
Pangguna Standar ISO / SSPC ing saindenging jagad