Интернет обложувања

ПОРТАЛ ОНЛАЈНИ ОБЛАГОВИ е моќната и знаена платформа за обука и сертификација за инспектори за обложување и инспектори за сликање што е дел од HTS облоги. Се занимава со третман на површина поврзан со индустриско обложување, Апликации за обложување, Инспекција на сликарството и методологии за тестирање

Индекторите за обука на обложување се создадени од искусни експерти и специјалист за индустриско обложување. На специјалист за обложување позадина од нафта, гас, петрохемиски, морски, бродоградба, тешки индустрии. Многу студенти кои работат во оф шор, офшор, гасовод, процесни индустрии имаа корист од овие програми за е-учење. Во блиска иднина, ќе одлучиме да воведеме многу курсеви поврзани со други занаети, како заварување, изолација, огноотпорност, топло поцинковане, термички спреј, огноотпорни материјали и управување, итн.,

Интернет обложувања

Обложување на напредокот на кариерата на инспекторот

По завршувањето на онлајн курсевите, научникот може да работи како што следува: -

Инспектор за обложување

Инспектор за сликарство

Супервизор на антикорозија

Инженер за контрола на корозија

Суперинтендент

Менаџер

Инспектор за QC / QA

Специјалист за заштитна обвивка

Експерт за анализа на дефекти на сликарство

Прашајте сега

Предности на обуката за онлајн облоги

Следниве придобивки беа детално поврзани со обука на инспектори за онлајн обложување

Пристапност

Е-учење / режим на Интернет ја подобрува достапноста на учесникот 24 X 7 и 365 дена. Тие можат да ја користат оваа онлајн обука на работа / дома / слободно време / празници со лесен пристап.

Економичен

Режимот преку Интернет ги намалува трошоците за виза / лет / интернат и сместување во споредба со режимот на лице место. Покрај тоа, вашето отсуство на работното место и последователната загуба на плата може да се избегнат.

Лесен пристап

Navigе се движите низ слајдовите на курсот / дискусиите / разговори во живо / видеа во живо / Квизови / задачи без задолжително читање или завршување. Ipе ги прескокнете / завршите / преобратите / повторите сесиите во кој било момент во времето без ограничувања

Потсетиме на курсот

Слајдовите / содржините на курсот ќе бидат усвоени со аудио презентација за да се прошири меморијата на студентот. Тоа ќе се потсетиме во текот на целата фаза на курсевите преку Интернет.

сертификација

Сите наши курсеви носат релевантни задачи и квизови за подобрување на знаењето на студентот. Периодичните проценки ќе им помогнат на студентите во расчистувањето на завршувањето на последниот курс.

Економичен

Нашите содржини за обука преку Интернет се во согласност со наставната програма на Меѓународниот инспектор. Нашето знаење за обука преку Интернет ќе биде корисно за расчистување на сите меѓународни испити за сертификација.

Најниски такси за курсот

Од 2014 година, мотото на HTS COATING е да обезбеди квалитетно образование во сегментите за инспекција на индустриски премази и примена. Затоа, надоместоците за курсеви и испити се секогаш конкурентни и најниски во споредба со постојните даватели на обука.

Потсетиме на курсот

Експертите за HTS COATINGS се пионери во сегментите за примена и инспекција на индустриско обложување. Така, сите наши курсеви и содржини доставуваат ажурирани и тековни верзии на технологија на обложување.

Предности на премази преку Интернет со HTS облоги

Многу студенти се сметаат за незадоволителни за краткото времетраење додека посетуваа курсеви за обука на меѓународни инспектори. Меѓународни даватели на сертификација како FROSIO / ССПЦ / НАЦЕ / БГАС / ICORR обезбедува различни нивоа на сертификати. Поради краткото траење на тие меѓународни курсеви, на студентите им се потребни дополнителни подготвителни часови. Значи, тие бараат во секоја програма за обука и сертификати. (Обука за инспектор за обложување / Инспектор за обложување на Frosio / Инспектор за SSPC / Сертификација за Frosio / Инспектор за сликање)

За да се надмине обуката за кратко време, Обложувањата преку Интернет ја дизајнираа оваа веб-страница за различни подготвителни курсеви темелни ХТС ОБЛАКИ. Оваа платформа за е-учење внимателно ги дизајнираше секое поглавје за студентот лесно да разбере технологија за проверка на обложување. Сега, додадовме подготвителни програми поврзани со SSPC и FROSIO. Наскоро, ќе додадеме повеќе програми во согласност со изборот на студентот.

ONLINE COATINGS и HTS COATINGS, им посакува на сите наши студенти за подобра напредување во кариерата во нафта, гас, петрохемиски и тешки индустрии.

ВЕСНИКИ ПРИСТАП ДОГОВОРИ
0
СЛЕДНИЦИ НА СТРАНИ
0
ЧАСОВИТЕ КОМПЛЕТНИ
0
СТУДЕНТИ ЗАВРШНИ
0
ОДГОВОРНИ НАСТАВНИЦИ
Последни написи

По завршувањето на онлајн курсевите, научникот може да работи како што следува: -

Инспектор за обложување, инспектор за сликање
блогови

Инспектори за обложување и употребливост на сертификати во нашите индустрии

Инспектори за обложување и сертификати: Глобалните економски тешкотии и процентот на невработеност во овој свет се непопустливи од многу намери и причини. Покрај тоа, неодамнешната КОВИД 19

Прочитај повеќе "
Подготовка на површина, минирање на ронки, абразивно минирање
блогови

МЕТОДИ НА ПОДГОТОВКА ЗА ПОДГОТОВКА НА ГОДИНИТЕ

Перформансите на индустриското обложување и животниот циклус се определуваат со различни форми, како што се соодветни методи за подготовка на површината, избор на систем за обложување, околина и

Прочитај повеќе "
Сликање, обложување, заштита од корозија
блогови

РАЗЛИКА МЕWУ Сликарство и обложување

Одржувањето на заштитата на интегритетот е докажана тешкотија од инженерите, инспекторите и менаџерите во нафта, гас, петрохемиски и други сојузнички индустрии. Анализирање на заштитните перформанси, подобрување на физичките

Прочитај повеќе "
Корисници на стандарди на ISO / SSPC ширум светот