Инспектор за обложување, инспектор за сликање
блогови

Инспектори за обложување и употребливост на сертификати во нашите индустрии

Инспектори за обложување и сертификати: Глобалните економски тешкотии и процентот на невработеност во овој свет се непопустливи од многу намери и причини. Покрај тоа, неодамнешната КОВИД 19

Прочитај повеќе "
Подготовка на површина, минирање на ронки, абразивно минирање
блогови

МЕТОДИ НА ПОДГОТОВКА ЗА ПОДГОТОВКА НА ГОДИНИТЕ

Перформансите на индустриското обложување и животниот циклус се определуваат со различни форми, како што се соодветни методи за подготовка на површината, избор на систем за обложување, околина и

Прочитај повеќе "
Сликање, обложување, заштита од корозија
блогови

РАЗЛИКА МЕWУ Сликарство и обложување

Одржувањето на заштитата на интегритетот е докажана тешкотија од инженерите, инспекторите и менаџерите во нафта, гас, петрохемиски и други сојузнички индустрии. Анализирање на заштитните перформанси, подобрување на физичките

Прочитај повеќе "
дефекти на обложување, дефекти на обложување, деградации на облогата
блогови

РАБОТНИ ДЕЛОВИ

[vc_row] [vc_column] [vc_column_text] Дефекти на облогата / Дефекти на облогата / Деградација на облогата / Маани на облогата / Предвремени неуспеси на облогата Заштитени се сите челични конструкции и додатоци во секоја индустрија

Прочитај повеќе "
процедури за проверка на обложување, квалификации за обложување
блогови

Постапка за инспекција на обложување и квалификации

Постапка за проверка на обложување и тест за квалификации на квалификации за сликање (PQT) Пред да започне работата, сите избрани системи за обложување / сликање ќе се нанесат на претставничките за тест плочи

Прочитај повеќе "