Кои сме ние

Кој сме ние

HTS Coatings (Harvish Technical Services) / SSPC / FROSIO / QC Painting Inspector шема е нова сеопфатна, структурирана шема за обука за обука, сертификација  и регистрација на индустриски оператори за подготовка и обложување на површини. Ние обезбедуваме обуки како што се SSPC, обука за инспектор за сликање на SSPC / обука на инспектор за обложување FROSIO / инспектор за сликање QC / контрола на корозија /Програми за обука против корозија во Индија и Средниот исток што е еквивалентно на nace Cip / ICorr / Bgas и nace.

ХТС ОБЛАИ, Технички услуги Харвиш, Обука за инспектор за сликање ССПЦ, Обука за инспектор за обложување ФРОСИО, Инспектор за сликање КК

ХТС ОБЛАГОВИ Услуги

Курс за обука и сертификација на SSPC PCI Ниво 1, 2 и 3 во ИНДИЈА

ХТС ОБЛАИ, Технички услуги Харвиш, Обука за инспектор за сликање ССПЦ, Обука за инспектор за обложување ФРОСИО, Инспектор за сликање КК

ТРЕТМАН ЗА ФРОСИО ПОВРШИНА Програма за обука и сертификација низ целиот свет

ХТС ОБЛАИ, Технички услуги Харвиш, Обука за инспектор за сликање ССПЦ, Обука за инспектор за обложување ФРОСИО, Инспектор за сликање КК

Интернет-парови за обложувања за различни индустрии и сегменти

ХТС ОБЛАИ, Технички услуги Харвиш, Обука за инспектор за сликање ССПЦ, Обука за инспектор за обложување ФРОСИО, Инспектор за сликање КК

Обука и сертификати за сликање без прскање на самото место

Консултантски услуги за обложување

Набавка на инспектори на трети лица

HTS COATINGS Профил на основачот

Основач на ХТС со изложеност на 3 децении заштитно обложување во нафта, гас, петрохемиски и тешки индустрии низ целиот свет. Тој поседува меѓународни сертификати SSPC / NACE / FROSIO / ICorr / Bgas / AGA. ХТС започна од 2014 година и тој обезбедува различни меѓународни курсеви за обука и сертификација во Индија и други меѓународни локации

Јачина на облогите на ХТС

Искусни штабови за администрација

Искусни инструктори, тутори

Користење на најновите инструменти за обложување за различни курсеви

Комплетирани практични лаборатории

Секогаш најниски цени на курсот за сите програми

98-100% Стапка на поминување во сите серии (SSPC & FROSIO)

Служба и портал за посветени студенти

24 × пристап до услуга