настани

Нови изложби

Престојни настани

ноември
23

Програма за обука и сертификација на SSPC PCI Ниво 1, 2 и 3 - 23-29 ноември 2020 година @ Chennai, ИНДИЈА

Мадрас, Индија
НЕГОВИ ПОВЕЕ
ноември
2

Програма за обука и сертификација на SSPC PCI Ниво 1, 2 и 3 - 02-08 ноември 2020 година @ Chennai, ИНДИЈА

Мадрас, Индија
НЕГОВИ ПОВЕЕ
октомври
10

Програма за обука и сертификација на SSPC PCI Ниво 1, 2 и 3 - 10-17 октомври 2020 година @ Chennai, ИНДИЈА

Ченаи, Индија
ХТС ОБЛАГОВИ - Технички услуги Харвиш
септември
28

SSPC PCI Ниво 1, 2 и 3 - Обука и сертификација - 28 септември до 4 октомври 2020 година @ Ченај, Индија

Мадрас, Индија
НЕГОВИ ПОВЕЕ
септември
7

SSPC PCI Ниво 1, 2 и 3 Програма за обука и сертификација-07-13 септември 2020 година @ Ченаи, Индија

SSPC е лидер во индустријата во обезбедување на одлични и квалификувани инспектори за индустриски премази.
Мадрас
ХТС ОБЛАГОВИ - Индиски носител на лиценца за обука и сертификација на ССПЦ
јуни 2021
ЈаTueСреЧетПетСедешеСонцето
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4