КУРСЕВИ

ONLINE COURSES

Курсевите преку Интернет се спроведуваат преку Интернет од HTS COATINGS (QC Coating Inspector) за FROSIO & SSPC. како и да се сфати знаење на студентот, HTS COATINGS дизајнираше разни курсеви преку Интернет (инспектори за QC обложување / инспектори за QC сликарство) при што студентот може да пристапи до нивната програма 24 x 7 прием од лаптоп / мобилни / Таблет / работна површина, итн., за време на ова Интернет пакети ние сме детални различни опции и нивните легенди се подетално подолу.

НА МЕСТО

Студентите можат да се појават на испит на закажани локации (т.е. каде било на закажани меѓународни локации) за кои било курсеви преку Интернет.

ОНЛАЈН

Студентите можат да пристапат до регистрирани курсеви насекаде / во кое било време во согласност со нивното погодно време за електронско учење.

ПОДГОТОВКА

научникот може да пристапи на курсот преку Интернет само заради нивното знаење и ниту издадени испити или сертификати

ПРЕДЛОГИ НА ОВОЛНО ОБРАЗОВНА ПРОГРАМА

Интернет образование (Обука за ССПЦ or Обука за ФРОСИО / Сертификација за ФРОСИО / Образование на ФРОСИО / Учење на ССПЦ / Онлајн часови на ССПЦ / Инспектори за сликање КК / Инспектори за обложување на КК) е избран од учесникот кој не би бил подготвен за часови на самото место. следните предности се детални за да се изберат прифатливите едукативни мрежни / Програми за е-учење. / часови преку Интернет

Флексибилност

Студентите имаат овластување да управуваат со своите професии затоа што не се сигурни во незгодниот список. додека конвенционален модел во училница (обука на ССПЦ или обука на ФРОСИО, инспектори за сликање на QC или инспектори за обложување на КК), дневните временски распореди се префиксираат, па затоа научникот нема овластување да ги надминува но ги обврзува да ја планираат својата програма како што е предвидено. Мнозинството научници кои избираат Програма за инспектор за обложување или Програма за инспектор за сликање имаат за цел да ги задржат другите обврски и со учење преку Интернет им дава доминација над тоа како учениците одвојуваат време среде тесниот распоред на проектот.

Интеракциони можности

Интернет часовите ги привлекува студентите со веројатност да ги придружуваат експертите за материјали локално и меѓународно. Ова влијае на различни изгледи во однос на сојуз со други субјекти во рамките на проектната програма. Со споредливо траење, тој ги формулира етнички перцептивно и подготвен да се смести во други околности, едноставно го познаваше нивното запознавање во различни општества.

Зголемен инструктор - Студентско време

Студентите во традиционалните училници можеби изоставиле персонализирана грижа како што објаснуваат сите сомнежи. ова честопати не е борба за ваков вид наставна програма затоа што интернетот за инженентни разговори и лични разговори со соодветни инструктори може да биде одлика на програмата за инспектор за обложување. Ова ги засилува можностите на студентот да постигне здраво знаење. Овој процес развива надлежности за решавање на проблемот и интеракција на студентите, исто така и како признавање на трагата за обезбедување на нивните мислења за постарите лица, доколку сметаат дека е задолжително.

Влегување во експертиза

Програмата за инспектор за сликање (SSPC PCI или FROSIO Inspector) веројатно им овозможува на студентите да влезат во специјализирани курсеви за онлајн обложување што не би биле достапни на лесно достапни институции за учење на самото место. како пример, на HTS COATINGS ќе продолжите со курсеви за инспектор SSPC PCI или FROSIO без никакви проблеми. Програмата Инспектор за обложување преку Интернет овозможува споделување на искуството што им помага на повеќе студенти да имаат пристап до образование што не е лесно достапно на специфични локации. Интернет-едукацијата / е-учењето преовладува и докажува мнозинство одобрување. Со режим на Интернет, ќе добиете стандардизација на вашето опкружување за образование, што конечно ви помага да напредувате во широката перцепција на програмата за инспектор за сликање. Современиот начин на учење секогаш се појавува во полето на обложување, нудејќи им на студентите со мешани изгледи да го обликуваат своето образование во нешто што ги балансира во конкурентен свет на обложување. економското образование за инспектори за обложување изгледа охрабрувачко и го открива образованието на поголем сегмент од жителите од кога било досега. (Обука за Фросио / Обука за ССПЦ / Образование преку Интернет / ФРОСИО сертификати / Курс за сертифицирање на сликарство / Инспектор за обложување на ФРОСИО / Инспектор за сликање Фросио / Училиште за ССПЦ / Часови на Интернет за ССПЦ / Образование на ФРОСИО)

Намалени трошоци

Интернет-трошоците за образование набројуваат многу вредности. За некои прилики, нема дополнителни трошоци за патувања, визи, летови, хотели и домашни трошоци за превоз кои не ги вознемируваат учениците на Интернет.