Palapis Online

Portal Pelapis ONLINE mangrupikeun platform Pelatihan sareng Sertifikasi anu kuat sareng berpengetahuan pikeun Coating Inspektur sareng Lukisan Inspektur anu mangrupikeun bagian tina HTS COATINGS. Éta hubungan sareng Perawatan Permukaan anu patali sareng Pelapisan Industri, Aplikasi palapis, Pamariksaan Lukisan, sareng metodologi Tés

Modul Pelatihan Pelapis parantos didamel ku Ahli Palapis Industri Anu Pangalaman sareng Spesialis. The spesialis palapis latar tukang tina Minyak, Gas, Petrochemical, Marine, Shipbuilding, Heavy Industries. Seueur mahasiswa anu damel di Onshore, Offshore, Pipeline, Process Industries nguntungkeun tina program E-learning ieu. Dina waktos anu caket, kami mutuskeun ngenalkeun seueur kursus anu aya hubunganana sareng padagangan sanés sapertos las, Insulasi, Fireproofing, Hot Dip Galvanizing, Spray Thermal, Refractories sareng manajemén, jst.

Palapis Online

Perkembangan Karir Inspektur

Saatos réngsé kursus online, sarjana tiasa dianggo sapertos kieu: -

Inspektor palapis

Pengawas Lukisan

Pengawas Anticorrosion

Insinyur Kontrol Korosi

Superintendent

pingpinan

Inspektor QC / QA

Spésialis palapis Spésialis

Analisis Gagasan Gagal Lukisan

inquire Kiwari

Mangpaat Pelatihan Pelapis Online

Mangpaat ieu dirinci ngeunaan Pelatihan Inspektur Pelapis Online

diakses

E-learning / Mode online ningkatkeun aksés pamilon 24 X 7 & 365 dinten. Aranjeunna tiasa nganggo latihan online ieu di tempat damel / bumi / waktos luang / liburan kalayan aksés gampang.

ekonomis

Modeu online ngirangan biaya visa / hiber / kosan & panginepan dibandingkeun sareng mode Onsite. Sumawona, henteuna tempat damel anjeun sareng karugian gajian salajengna tiasa dicegah.

Aksés Gampil

Anjeun bakal napigasi slide slide / diskusi / obrolan langsung / video langsung / Kuis / tugas kalayan henteu aya bacaan atanapi parantosan anu wajib. Anjeun bakal ngalangkungan / ngabéréskeun / ngabalikkeun / ngarékam sési naon waé dina waktosna sareng henteu aya larangan

Kelingan Kursus

Kuring bakal ngageser / eusi anu diadopsi ku presentasi audio pikeun manjangan mémori murid. Éta bakal diémutan salami fase kursus online.

sertipikasi

Sadaya kursus kami nyandak tugas sareng kuis anu relevan pikeun ningkat élmu murid. Penilaian périodik bakal ngabantosan murid dina méréskeun parantosan akhir.

ekonomis

Eusi latihan Online kami saluyu sareng kurikulum Inspektur Internasional. Pangetahuan Pelatihan Online kami bakal aya gunana pikeun mersihan sadaya ujian sertifikasi Internasional.

Waragad Kursus Panginepan

Kusabab 2014, motto HTS COATING nyaéta pikeun nganteurkeun pendidikan anu kualitas dina Inspeksi Palapis Industri sareng segmen Aplikasi. Kusabab kitu biaya Kursus sareng Ujian sok kalapa sareng panghandapna dibandingkeun sareng panyadia latihan anu aya.

Kelingan Kursus

Ahli HTS COATINGS mangrupikeun panaratas dina Aplikasi Aplikasi Coating Industrial sareng bagian Inspeksi. Janten, sadaya kursus sareng kontén kami nganteurkeun édisi téknologi palapis énggal sareng ayeuna.

Kauntungan Palapis Online sareng HTS COATINGS

Seueur siswa mendakan teu nyugemakeun tina waktos anu singget nalika hadir dina kursus Pelatihan Inspektur Internasional. Panyedhiya Sertifikasi Internasional sapertos FROSIO / SSPC / ANAK / BGAS / ICORR nyayogikeun sababaraha tingkatan sertifikasi. Kusabab durasi pondok tina kursus Internasional éta, Siswa peryogi kelas persiapan tambihan. Janten, aranjeunna nungtut dina unggal program pelatihan sareng sertifikasi. (Palatihan Pelatih Pelatih / Frosio Palapis Inspektur / SSPC Inspéktur / Frosio Sertifikasi / Lukisan Inspéktur)

Pikeun ngungkulan latihan jangka pondok, Pelapisan Online mendesain halaman wéb ieu pikeun sababaraha kursus persiapan COATING HTS lengkep. Platform E-pembelajaran ieu sacara ati-ati ngararancang unggal bab pikeun gampang paham murid ngeunaan téknologi inspeksi palapis. Ayeuna, kami parantos nambihan program persiapan anu patali SSPC sareng FROSIO. Moal lami deui, urang bakal nambihan langkung seueur program anu saluyu sareng pilihan murid.

TAMPILAN ONLINE sareng HTS COATINGS, ngarepkeun sadayana mahasiswa urang pikeun kamajuan karir anu langkung saé dina Minyak, Gas, Petrokimia, sareng Heavy Industries.

PENCAPAN KURSUS ONLINE
0
IKUTAN ASING
0
KELAS LENGKAP
0
KAJIANAN DIDANGKEUN
0
GURU anu disahkeun
Artikel panganyarna

Saatos réngsé kursus online, sarjana tiasa dianggo sapertos kieu: -

Lukisan, Palapis, Perlindungan Korosi
Blog

PERBEZAAN ANTARA PENTING & KOMUNITAS

Ngajaga integritas panyalindungan mangrupikeun kasusah anu kabuktosan ku Insinyur, Inspektur, sareng Manajer dina Minyak, Gas, Pétrokimia, sareng Industri sekutu sanés. Nganalisis kinerja pelindung, ningkatkeun fisik

Maca deui "
Pamaké Standar ISO / SSPC Di Seluruh Dunya